Crossmedia oplossingen

Vergroot uw bereik, verhoog uw respons en verlaag uw kosten

Crossmedia: een mix aan middelen versterkt uw boodschap

Meerdere mediakanalen

De kracht van cross- en multichannel campagnes bestaat uit de inzet van meerdere mediakanalen die dezelfde boodschap overbrengen. Zodat uw doelgroep er uiteindelijk niet omheen kan. Neem bijvoorbeeld een advertentie uit een magazine, waarin wordt verwezen naar een website. De advertentie is aantrekkelijk gemaakt om u te prikkelen en op de website vindt u meer informatie over het product. Hetzelfde product komt u ondertussen tegen op posters, banners, ansichtkaarten en in gepersonaliseerde films, videogames of sociale media. Mogelijkheden zijn eindeloos.

Krachtig samenspel

Een crossmediale campagne is een samenspel van diverse media die ingezet worden om een bepaalde boodschap zo persoonlijk en direct mogelijk over te brengen. Een samenspel dat afhankelijk is van uitstekende planning, nauwkeurige timing en kennis van verschillende media. Euro Mail is specialist op dit gebied en weet uw doelgroep te bereiken en te overtuigen dankzij haar jarenlange ervaring en kennis van het vak.

Omdat Euro Mail u het gehele traject van advies, begeleiding en uitvoering uit handen neemt, bespaart u tijd en geld. Bent u geïnteresseerd in onze aanpak? Dan komen wij graag eens met u praten over de mogelijkheden.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Wij helpen u graag!

Euro Mail is een onderdeel van

Bel me nu