Onze beloften

Enthousiaste klant

Onze beloften

  1. Deskundig advies

Bij Euro Mail hebben we meer dan 25 jaar ervaring in DM advies. Er werken vakmensen met kennis van de mogelijkheden van vandaag. Wij verdiepen ons in uw vraag en helpen u bij de beste oplossing. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw budget en de praktische uitvoerbaarheid. Voor het advies zijn niet onze producten leidend, maar uw behoefte en het gewenste resultaat.

  1. De beste kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons op 1. Dat kan ook niet anders wil je succesvol zijn én blijven in deze tak van sport. Dagelijks zijn onze medewerkers, team Euro Mail noemen wij ze, gemotiveerd aan de slag met het leveren van topprestaties voor onze klanten. Natuurlijk zijn we ISO 9000 gecertificeerd.

  1. Betrouwbaar

Bij Euro Mail zijn uw goederen en data in veilige handen. Wij beschikken over een beveiligde omgeving en hebben het keurmerk DDMA Privacy Waarborg. Dit keurmerk ziet toe op het zorgvuldig gebruik van klantgegevens. Als een organisatie het Waarborg voert, betekent dit dat de bedrijfsprocessen voldoen aan de eisen die de Wet aan gegevensverwerking stelt.

  1. Afspraken maken we niet zomaar

Wij maken heldere afspraken over wat we wanneer voor u gaan doen. Een voorwaarde om succes te hebben en te blijven binnen onze branche. Wij zijn transparant over planning, kwaliteit en kosten. Mochten wij onverhoopt een keer onze afspraak niet waar kunnen maken, dan nemen we tijdig contact  met u op.

 5.  Maximale service

Daar gaan alle collega’s bij Euro Mail voor. Zodat u enthousiast bent over ons. En dat het voor u logisch is dat u een volgende opdracht graag opnieuw bij ons neerlegt. En dat u het leuk vindt om Euro Mail bij anderen te adviseren. Het verschil kan in 1000 kleine dingen zitten. Het zit hem bovenal in de wil én de zin om het voor u zo goed mogelijk te doen. Uw tips zijn daarbij van harte welkom. Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Met u als enthousiaste klant als doel

Iedereen weet dat medewerkers die het naar hun zin hebben, beter presteren. Daarom doen we er alles aan om er voor te zorgen dat wij een prettig bedrijf zijn om bij én mee te werken. Plezier is immers de basis voor klanthousiast werken. Wij helpen u graag!

Vul vrijblijvend ons contactformulier in, of bel met Euro Mail voor meer informatie 088-868 57 57.