Direct Mail

Direct Mail oplossingen op maat

Gespecialiseerd in Direct Mail oplossingen

Succesvol klanten werven

Wij helpen u graag om uw (potentiële) klanten te bereiken. Wij weten hoe we uw boodschap het beste bij hen onder de aandacht krijgen. U wilt opvallen en zet daarvoor diverse middelen in. Wist u dat een Direct Mail uw online marketingactiviteiten zeer effectief kan ondersteunen?

Direct Mail zorgt ervoor dat u een boodschap verstuurt dat uw doelgroep bijblijft. Persoonlijk en direct. Denk bijvoorbeeld aan antwoord- of kortingskaarten, klantenbrieven of brochures. Uit ervaring weten wij dat een combinatie van traditionele en nieuwe media de hoogste respons oplevert als het gaat om klanten werven. Daarom bieden we oplossingen met Direct Mail als basis, gekoppeld aan de online mogelijkheden van vandaag: makkelijk, meetbaar, betaalbaar en resultaatgericht. Samen stellen we de ideale (cross mediale) mix op van marketingmiddelen om uw klant te bereiken.

Net als u gaan wij voor succesvolle samenwerking met klanten. Onze klanten zijn enthousiast over onze brede dienstverlening, de kwaliteit die we leveren, en dat we met hen mee denken. We zijn Direct Mail specialist, en komen met de klant altijd tot de beste oplossing. Gericht is op lagere kosten, een hogere respons of een extra toevoeging aan het mailpack.

Bent u ook nieuwsgierig naar de kansen en mogelijkheden van Direct Mail en Direct Marketing? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen u graag!