Fulfilment

Logistieke oplossingen die kostenverlagend werken

Logistieke oplossingen die kostenverlagend werken

DM-, product- en e-fulfilment

Een geslaagde Direct Mailactie met hoge respons. Of een goedlopende webwinkel met dagelijks tientallen bestellingen. Naast uw kernactiviteiten houdt u er bijna een tweede baan op na met orders verwerken, enveloppen insteken, bestellingen uit het magazijn halen en producten afleveren bij de consument. Het is vaak een race tegen de klok. Euro Mail neemt u deze stress graag uit handen. Wij verzorgen zowel DM fulfilment als e-fulfilment of webfulfilment.

Bestellingen verwerken

DM fulfilment is de laatste en niet minder belangrijke schakel in uw Direct Mail-campagne. Van het printen en couverteren van klantenbrieven, tot opvang van respons en gegevensbeheer in de database. Maar wij bieden u ook fysieke opslagruimte voor bijvoorbeeld briefpapier of producten. Ook handig wanneer u e-fulfilment wilt uitbesteden. Wij ontvangen en verwerken bestellingen uit uw webwinkel en houden uw webvoorraden bij. Kortom; Euro Mail bewaart, pakt in, verzendt en draagt zorg voor retourverzendingen, klantenservice en veilig (online) betalingsverkeer. Zo kunt u zich meer op uw eigen verkoop- en marketingactiviteiten richten, waardoor bestellingen en aanvragen zullen toenemen.

Lage verzendtarieven

In onze 24-uurs economie verwacht de consument een snelle dienstverlening. De klant rekent er dan ook op dat hij de aangevraagde informatie of het bestelde product de volgende dag in huis heeft. Logisch. Maar dat vraagt wel om een gesmeerd logistiek proces. Euro Mail beschikt over de nodige kennis, flexibiliteit en capaciteit. En dankzij de grote aantallen bestellingen die wij verzenden, profiteert u direct van lage verzendtarieven.

Interesse? Vraag hier een fulfilment offerte aan of neem contact met ons op

Wij helpen u graag!