Porto tarieven

Voordelige tarieven van alle postbedrijven

Voordelige posttarieven

Uw communicatie heeft pas écht resultaat als uw ontvangers uw boodschap op het juiste moment bereikt. Vaak is de verzending en verspreiding het sluitstuk van een Direct Mail campagne. Het vormt echter een belangrijk kostenonderdeel van uw Direct Mail campagne. Euro Mail werkt nauw samen met PostNL en helpt u graag met het kiezen van de beste verzendoplossing. 

Partijenpost

Het kiezen van de juiste verzendoplossing is een vak apart. Om uw Direct Mail campagne te versturen als partijenpost moet deze voldoen aan diverse criteria. Ook zijn er tegenwoordig veel verzendmogelijkheden voor partijenpost met verschillende service kaders voor bezorging. Bijvoorbeeld 24 uur, basic, gemengd en economy. Hierbij gelden tariefstructuren die afhankelijk zijn van volumes, formaat en gewichten.

De voordelen van Euro Mail:

  • Significante besparingen op uw portokosten
  • Objectieve vergelijking van alle aanbieders
  • Eén gesprekspartner voor al uw postzaken
  • De beste prijs/kwaliteit oplossing

Bereken uw voordeel

Doordat wij de porto groot inkopen kunnen wij uw Direct Mail vaak tegen gereduceerde tarieven aanbieden. Die besparing op porto geldt voor diverse leveranciers zoals PostNL, SANDD, SelektMail, Netwerk VSP, DHL en DPD. U kunt bij Euro Mail zelf bepalen via welke partij u uw mailing of pakketten wilt laten verzenden. Wilt u weten of u kunt besparen op uw logistieke keten, maak dan snel een afspraak. Wij helpen u graag.

Wilt u weten op welke manier wij ook voor u de porto kosten kunnen verlagen? Klik dan hier voor een vrijblijvende offerte.