Transactiemail

Vertrouwelijke informatie veilig versturen

Transactiemail

Salarisstroken, polisbladen of jaaroverzichten. Offertes, facturen of aanmaningen. Het verzenden van dergelijke administratieve en financiële zaken behoort tot transactiemail. Dit verloopt per post en steeds vaker digitaal. Euro Mail weet als geen ander hoe zij met vertrouwelijke informatiestromen moet omgaan. Zowel fysiek als digitaal. Vaak is het zelf regelen van transactiemail tijdrovend. Zonde en onnodig. Want u concentreert zich natuurlijk liever op uw kernactiviteit. Wel eens gedacht aan uitbesteden? Wij helpen u graag.


Veilig verzenden

Flexibel, goed en snel. Integer en vertrouwelijk. Euro Mail heeft jarenlange ervaring in het veilig verzenden van transactiemail. Euro Mail kan het gehele proces voor u verzorgen: van inkoop materiaal tot en met verzending. Hierdoor besparen wij niet alleen tijd en geld voor onze klanten maar zorgen wij er ook voor dat de facturen sneller bij uw klanten op de mat liggen. Met behulp van onze digitale oplossingen kan dat nóg sneller en goedkoper.

Contact onderhouden

Euro Mail hecht grote waarde aan iedere vorm van contact die u met uw klanten hebt. Wij vinden dan ook dat het klantcontact niet ophoudt na het verzenden van een factuur. U kunt uw klant bijvoorbeeld direct attenderen op een bepaalde actie, de tevredenheid over product of dienst peilen door middel van een enquête, of de klant de mogelijkheid bieden zich in te schrijven voor uw nieuwsbrief. Geprint of digitaal. Allerlei slimme manieren om contact te onderhouden. Euro Mail denkt graag met u mee welke contactstrategie het beste past bij uw bedrijf, producten én nog belangrijker uw klanten.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies of offerte.

Wij helpen u graag!